Finn Crisp

Grupul VAASAN este pionier international si lider in industria de panificatie din Finlanda si Tarile Baltice. Grupul este, de asemenea, cel mai mare producator de paine crocanta subtire si al doilea mare producator de paine crocanta din lume, precum si un lider pe piata nordica de produse de patiserie si panificatie. Painea crocanta traditionala si painea crocanta subtire sunt cunoscute pe plan international sub numele de FINN CRISP.

Finn Crisp

Marca FINN CRISP a fost infiintata in 1952, cand painea crocanta subtire FINN CRISP a fost lansata in Helsinki la Jocurile Olimpice de Vara.

Simplu, pur si puternic, FINN CRISP intruchipeaza esenta Finlandei pentru milioane de oameni care prefera o alimentatie sanatoasa.

Produsele din cereale integrale, cum este si painea crocanta FINN CRISP, sunt bogate in fibre si pot fi baza unei diete sanatoase si diversificate. Potrivit recomandarii nutritionistilor, produsele din cereale integrale, cum sunt painea de secara si painea integrala, ar trebui sa faca parte din aproape fiecare masa. Produsele din cereale sunt surse bogate de energie, carbohidrati si proteine. De asemenea, produsele din cereale integrale sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.

Finn Crisp
stanga dreapta